Eğitimci Girişi

ikonuna tıkladıktan sonra açılan formda, sistem yöneticisi tarafından size verilen "Kullanıcı adı" ve "Şifre" bilgilerinizi girererek "Giriş yap" butonuna tıklayınız. Başarılı bir şekilde sisteme girdiğinizde ana menünün altında yeni menü butonlarının belirdiğini göreceksiniz. "Tüm dersler" butonuna tıklayarak derslerin listelendiği sayfaya ulaşacaksınız.

Eğitim vereceğiniz dersin ve webinar oturumunun adı sistem yöneticisi tarafından sizinle önceden paylaşılacaktır.  Listelenen dersler arasından ilgili dersi bularak üzerine tıklayınız. Açılan sayfada adı sizinle önceden paylaşılmış olan webinar (zoom) oturumunu bulunuz.

Eğitimi vereceğiniz oturumu bulup üzerine tıkladıktan sonra açılan sayfada "Eğitimi başlat" butonunu göreceksiniz, üzerine tıkladığınızda yeni bir pencerede zoom websitesi açılacak ve sizden bilgisayarınızda yüklü olan zoom uygulamanızı açmanızı isteyecek. Uygulamayı açıp oturumu başlatabilirsiniz. Uygulama bilgisayarınızda yüklü değil ise yine bu web sitesinden gelen yönergeleri izleyerek uygulamayı kurabilirsiniz.